Wilt u zich uitschrijven van het Stamboom Forum (oftewel uw Probeer abonnement opzeggen) volg dan dan de volgende stappen:
Als u uw registratie beëindigt dan worden al uw persoonlijke gegevens verwijderd die zijn gerelateerd aan uw genealogie profiel, inclusief de familienamen die u (onder)zoekt, en kunt u niet meer inloggen en berichten plaatsen.
Let op: dit geldt ook voor Genealogie Online, Familie Archivaris en de Stamboom Gids!
Zurück zur Liste der häufig gestellten Fragen
Finden Sie Ihre Vorfahren und veröffentlichen Sie Ihren Stammbaum auf Genealogie Online über https://www.genealogieonline.nl/de/