archieftoegang 2.10.02, inventarisnummer 4807, pagina 640
Gebruik tekstcoördinaten
Transcriptie
12 N0. Names of Articles. Spirit, pertumed, in wood or in bottles Spirit, other sorts Orton, not coverod by a Goverument pass 2 3 Sarz Satren Fisn, wet Ingapi) or dry All other sorts ot wines containins more than 4s per cent. of proot spirit. All other sorts ot wines not containins more than 4s per cent. of proot spirit. Champagne and all other spartlins wines containins more than 1s per cont. ot proot spirit. Sotaota H- Auvour Pauw. Ligvous, Ortou, Saxz, aan Satnuo Prsn. Per Wines- Champagne and all other sparklins wines not Imperial gallon or six containins moro than s per cent. of proot quart bottles. spirit.
Indian maund of 82216 avoirdupois weight. eer of 80 1olas Claar v1 Rtate of duty. R. a. 01 Imperial gallon or six quart bottles ot thes and the duty to be increas strength of London ed or reduced in propor proof. tion as the strength of the spirit exceeds or is less than London proot. Imperial gallon or six quart bottles. 80 Imperial gallon or six . 60 quart bottles ot thes and the duty to ve increas strength of London ed or reduced in propor„ tion as the strength of proof. the spirit exceeds or is less than London proot. 28 60 10 60 240 The rate at which excise duty is tor the time veins teviable on salt manufactured in the place where the import tates place. Such rate or ratos of duty not exceedins twelve annas, as the Governor General in Couneilmas, by notification in tho Gazette of Lndia, trom time to time prescribe. tive per cent. ad valorem. Spirit wten so used in a proportion of twents per cent. and upwards. Luovous- 41e. veer, and portor. mperial gallon or six Cider and other termented liquors.
quart bottles. liqueurs. Spirit intended to ve used exclusivels in arts or manutactures, or in chemistry, and which nas veen rendered effectually and permanentis untit tor human consumption. Spirit when used in drugs, medicines, or
chemicals in a proportion of less than twents per cent. of spirit of the strength of Londen proot. rux bouvax aornaantnar Aanxriu, manon 6, 1884. Paar v7i No. 1 2 3 Oorrre v1.- 14 21885-2
etems and heads in seede, narlavans Ginger, dry
Maco
Nutmegs.
in shell
Names of Articles. in the husk whiten Srivardahan all other sorts Cardamonis, other than bastard Chillies, dry Oloves Seions- Aniseed, Star Betelnuts-Coa 11 Artioles of Pood and Drink.
.
.
.
.
. .
All other sorts of Provisions, Oilmanis Stores, and Croveries
beet and port biche de mer
Putter
. Cheese
Ohina preserves
Fish-maws
tlour
Ghi Croceries not otherwise described. Pork hams
Sago
Shark-tins.
Singally and Sorille
Papioca .
Vinegar, Buropean, in w0od
Persian Country Pnovistous, Ontnars Srouus, aun Gnoonnins- Bacon in cans, jowis and cheeks. kernel Chopral Ourrants, Buropean
Persian 1. Dates, dry, in vags
wet in pots and voxes Rigs, Buropean
Persian, dried. Garlie.
Pistachio nuts Prunes, Bussora Calu Bothara Raisins, black, Persian Gult, Red Sea and Kish- mish Munakka, Persian Gult, and Red Sea. 1 Malaga and bloom
Other sorts
50. Walnuts. All other eorts, except tresh truits and regetables not separately enumerated, which are tree. ler ont. thousand ont. 16. owt. 0. 16. stieroe of three ont. Tharrel of two cwt. owt. 16. 16. box of six jars owt. barrel or sack of 200 10. owt. 1. 16. cwt. Imperial gallon . owt. thousand owt.
.
. . .
Exorrs auo Vrouzantas- Almonds without shell in the shell. Cashiew or cajoo kernets Cocoanuts. SoAnbotk N- Tuvour Tautx. Gurnaat Dortus. run bouhar aornnvarnar aanxrix, manon 6, 1894. Tariff Valuation. Rs. 630 IS 40 35 10 12 10 ad valorem 2. ad valorem 912 55 0 100 20 40 ad valorem 10 30 I5 12
ad valorem 14 0
8 20 0 10 6 010 11 16. Duty. Pive per cent. 31 1
Bronvermelding
Nationaal Archief / Rijksarchief Zuid-Holland, archieftoegang 2.10.02, Inventaris van het archief van het Ministerie van Koloniën, 1850-1900, inventarisnummer 4807, OPENBAAR ARCHIEF 1850-1900, Verbalen, Verbalen, 1894 apr. 12 - 16
Klik op de afbeelding om het te vergroten en de transcriptie ernaast te zien
Kunstmatige intelligentie (AI)
De transcriptie is door de computer gemaakt via automatische handschriftherkenning.
De samenvatting wordt door de computer gemaakt op basis van een taalmodel.
Beide kunstmatige intelligentie taken zijn niet perfect, maar vaak ruim voldoende zodat het historische document begrijpelijk wordt.
Zoek uw voorouders en publiceer uw stamboom op Genealogie Online via https://www.genealogieonline.nl/
De transcriptie van het historische document is gemaakt met behulp van geautomatiseerde handschriftherkenning. Er kan hier ook geautomatiseerd een samenvatting van worden gemaakt in hedendaags Nederlands.
Om gebruik te maken van deze functionaliteit dient u ingelogd te zijn en een abonnement te hebben. Let op: een abonnement geeft u geen toegang tot meer gegevens, maar wel meer handige mogelijkheden!