Notarial deed on

Registered

  • Antonia van Zon, residing in Gilze, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Willem Ermen, residing in Gilze, landbouwer by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Adriaan van Groenendaal, residing in Gilze, zadelmaker by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Jan Wezel, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Cornelia van Zon, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Adriaan van Zon, landbouwer by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Leendert van Dooren, residing in Gilze, smid by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Cornelis Pluijm, residing in Gilze, dagloner by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Adriana van Zon, residing in Gilze, dienstmeid by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Arnoldus Brouwers, residing in Gilze, brouwer by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Jan Baptist Brouwers, residing in Gilze, brouwer by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Marin Mol, residing in Gilze, chirurgijn by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Peter van Zon, residing in Gilze, dagloner by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Christianus Janssen, residing in Gilze, dokter by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Michiel van Zon, residing in Alphen, dienstbode by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Cornelis van Poppel, residing in Gilze, landbouwer by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Jan Baptist Rubbens, residing in Gilze, landbouwer by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Antonij van Bijsterveldt, residing in Gilze, landbouwer by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.
  • Adriana van Poppel, residing in Gilze, landbouwster by profession, Zie akte 124, op 13 september 1813, voor de voorlopige verkoop. De tweede zitdag. Definitieve verkoop van acht percelen ten verzoeken van Peter van Zon en consorten, dagloner wonende onder Gilze. Koop 1 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Willem Ermen (en Adriaan van Groenendaal, zadelmaker te Gilze), landbouwer te Gilze, met 150 francs, makende in totaal 1300 francs. Koop 2 en 3 zijn verhoogd door en definitief toegewezen aan Christianus Janssen, medisch dokter wonende te Gilze, met 530 francs, makende in totaal een som van 2990 francs. Koop 4 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Cornelis van Poppel, landbouwer wonende te Gilze, met 70 francs, makende in totaal een som van 560 francs. Koop 5 is verhoogd door Jan Baptist Rubbens, landbouwer wonende te Gilze, met 100 francs, makende in totaal een som van 550 francs. Vervolgens is koop 5 verhoogd door en definitief toegewezen aan Arnoldus Brouwers (en Antonij van Bijsterveldt, landbouwer te Gilze), met 70 francs, makende in totaal een som van 620 francs. Koop 6 is verhoogd door Arnoldus Brouwers met 90 francs, vervolgens door Cornelis van Poppel met 50 francs en uiteindelijk definitief door Adriana van Poppel, landbouwster te Gilze en weduwe van Jan Wezel met 20 francs, makende in totaal een som van 680 francs. Koop 7 is verhoogd door en definitief toegewezen aan Leendert van Dooren, smid te Gilze, met 10 francs, makende in totaal een som van 165 francs. Koop 8 is teruggetrokken. De consorten zijn Michiel van Zon, dienstbode wonende te Alphen, Cornelia van zon, gehuwd met Adriaan van Zon, landbouwer, Antonia van Zon, huisvrouw van Cornelis Pluijm, dagloner, beiden wonende te Gilze en Adriana van Zon, dienstmeid wonende te Gilze. De verkoop vindt plaats in het huis en de herberg van Jan Baptiste Brouwers te Gilze. In aanwezigheid van de getuigen Marin Mol, chirurgijn en Jan Baptist Brouwers, brouwer, beiden wonende te Gilze.

Remark


Notaris: J.L. Wiercx


Source citation

City archive Breda in Breda, Notarial records
Notariële archieven Ginneken en Bavel 1811-1841, Bron: repertoire, Part: 4874, Peri..., Ginneken en Bavel, inventory number 4874, September 27, 1813, J.L. Wiercx, Repertoire, 1813, record number 129, folio 10


This data was last updated on January 28, 2014 by the source holder and first published on Open Archives on July 5, 2016.



Internet address

  • https://stadsarchief.breda.nl/collectie/archief/genealogische-bronnen/deeds/10994532-21d4-4d32-f0b2-042269438d9f
  • https://www.openarchieven.nl/brd:10994532-21d4-4d32-f0b2-042269438d9f



Comments

Are you the first person who provides additional information?


Scan

Scan

Click the image to zoom in or download the image

Find your ancestors and publish your family tree on Genealogy Online via https://www.genealogieonline.nl/en/